Sorte Hest Cup 2020 - tilmelding åben!

Vi gentager succesen fra sidste års Sorte Hest Cup. Tilmeld din dagbehandlingsskole nu!

Sorte Hest Cup 2020 – tilmelding åben!

Sidste år afholdt vi den første Sorte Hest Cup, som er en fodboldturnering for dagbehandlingsskoler. Dagen var en kæmpe succes, og derfor afholder vi selvfølgelig Sorte Hest Cup igen i 2020.

Tilmeldingen er åben, så skynd dig at melde din dagbehandlingsskole til.

Til Sorte Hest Cup dyster forskellige dagbehandlingsskoler mod hinanden på grønssværen, ganske som man kender det fra den almindelige skolefodboldturnering.

Turneringen er fra 6.-10. klasse. Der er en A- og en B-række, hvor man kan tilmelde sig alt efter ambitionsniveau og erfaring med boldkontrol.

Sorte Hest Cup 2020 finder sted på kunstgræsbanerne ved Bavnehøj (Enghavevej 90, 2450 København) den 16. april kl 10-15.

Mere info følger ved tilmelding på tilmeldingssiden.

FØLG SKOLEN VED SORTE HEST

Seneste nyt
Vi søger en sproglærer og en skolevægringskonsulent

Vi søger en sproglærer og en skolevægringskonsulent

Nu er der mulighed for at blive en del af det stærke team på SVSH.Vi søger nu en sproglærer til mellemtrinnet samt en skolevægringskonsulentEr det dig, som bliver vores nye kollega, eller kender du lige den helt rigtige?

Skoletilsyn Februar 2024

Skoletilsyn Februar 2024

Skolen ved Sorte Hest modtager jævnligt undervisningstilsyn fra Københavns Kommune. Tilsynets formål er at sikre sig, at det undervisningstilbud som eleverne på SVSH modtager, står mål med lovkravene. Tilsynsførende har til opgave at følge flere forskellige fag...

Konfilkthåndtering i hverdagen

Konfilkthåndtering i hverdagen

  Onsdag d. 17-04-2024, Kl. 16.00-18.00 Med udgangspunkt i principperne fra Low Arousal tilgangen er fokus denne eftermiddag på, hvordan konflikter med børn og unge kan håndteres og nedtrappes i en travl hverdag. Program for eftermiddagen: Kl. 16.00-17.00: Low...