Foredrag om low arousal

Foredrag: ‘Low Arousal i praksis’

Her på skolen har vi gennem mange år benyttet metoderne i Low Arousal. De har været med til at danne fundament for mange af vores grundtanker omkring vores arbejde med særligt sårbare børn og unge. Low Arousal er en tilgang som søger at nedtrappe konflikter og skaber et afstressende miljø. Den minder os om i hverdagen, at ansvaret for at tingene lykkes, ligger hos de voksne – og ikke hos børnene.

Se vores videoserie om low arousal med Bo Hejlskov her.

Hvorfor tilbyder vi foredrag?

Vi mærker en stigende interesse for Low Arousal-tilgangen fra både forældre og fagfolk, som ønsker at vide hvordan de kan benytte metoderne i deres hverdag. Derfor tilbyder vi nu foredrag eller kursus, som tager udgangspunkt i den praktiske erfaring, vi her på skolen har oparbejdet gennem mere end 10 år.

Oplægget giver både teori og værktøjer fra Low Arousal som pædagogisk tilgang, men byder også på masser af erfaringer fra den praktiske anvendelse samt mulighed for at erfaringsudveksle.

Low arousal foredrag på Tårnby Bibliotek
Low arousal foredragsholdere Emil og Nicolai

Emil og Nicolai

Oplægsholderne, Emil Vinther (underviser og Cand. Mag. i psykologi) og Nicolai Flensburg (psykolog), arbejder på Skolen ved Sorte Hest. Her er de hver dag i tæt kontakt med eleverne, og bruger derfor Low Arousal i praksis. Udover den praktiske erfaring modtager Nicolai og Emil også løbende kurser og supervision fra psykolog, Bo Hejlskov Elvén, som er en af de mest betydningsfulde mennesker indenfor Low Arousal i Danmark.

Erfaring

Nicolai (psykolog) har arbejdet som fastansat skolepsykolog på Skolen ved Sorte Hest næsten siden starten for 20 år siden, og Emil  (Cand. Mag. i psykologi) har arbejdet som pædagog og underviser på skolen i over 15 år.

Fokus

Nicolai formidler sin viden om teorien bag Low Arousal, samt de erfaringer han som skolepsykolog har gjort sig omkring det neuropsykologiske arbejde med børn med stærke følelser.

Emil har fokus på at formidle praktisk anvendelige metoder og værktøjer, som hjælper til at undgå og håndtere konflikter. 

Hent slides fra foredrag

Her kan du hente de slides, som bliver brugt til foredraget. Tryk på knappen for at downloade dem i PDF-format.

Priser

Foredrag og oplæg kan selvfølgelig tilpasses de behov du måtte have i forhold til fokus og form. Priserne for et foredrag afhænger af hvor i landet det foregår. Som udgangspunkt varer Nicolai og Emils foredrag to timer, hvorefter der er afsat 30 minutter til spørgsmål. 

Priser:

Sjælland: 8000 kr. (*)
Fyn: 10.000 kr. (*)
Jylland og øerne: 12.000 kr. (*)

*: Hertil kommer udgifter til transport og evt. kost og logi hvis overnatning er nødvendig.

Ønsker du at booke et oplæg om Low Arousal?

Skriv en mail til os med lidt informationer omkring dit arrangement, dato og sted, eventuelle ønsker til fokus samt hvem der kommer og lytter til oplægget. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.