Foredrag om low arousal

Foredrag: ‘Low arousal i praksis’

Her på skolen har vi gennem mange år benyttet metoderne i low arousal. De har været med til at danne fundament for mange af vores grundtanker omkring arbejdet med særligt sårbare børn og unge. Low arousal er en tilgang, som søger at nedtrappe konflikter og skaber et afstressende miljø. Den minder os om i hverdagen, at ansvaret for at tingene lykkes, ligger hos de voksne – og ikke hos børnene. 

Se vores videoserie om low arousal med Bo Hejlskov her.

Hvorfor tilbyder vi foredrag?

Vi mærker en stigende interesse for low arousal-tilgangen fra både forældre og fagfolk, som ønsker at vide, hvordan de kan benytte metoderne i deres hverdag. Derfor tilbyder vi nu foredrag og kurser, som tager udgangspunkt i den praktiske erfaring, vi har oparbejdet her på skolen gennem mere end 10 år. 

Oplægget giver både teori og værktøjer fra low arousal som pædagogisk tilgang, men byder også på masser af erfaringer fra den praktiske anvendelse samt mulighed for at erfaringsudveksle. 

Low arousal foredrag på Tårnby Bibliotek

Oplægsholderen

Emil Vinther (underviser og Cand. Mag. i psykologi) arbejder til daglig på Skolen ved Sorte Hest. Her er han hver dag i tæt kontakt med eleverne, og bruger således low arousal i praksis. Udover den praktiske erfaring modtager Emil også løbende kurser og psykologisk sparring fra psykolog, Bo Hejlskov Elvén, som er en af de mest betydningsfulde mennesker indenfor low arousal i Danmark. 

Erfaring 

Emil (Cand. Mag. i psykologi) har arbejdet som pædagog og underviser på skolen i over 15 år. 

Fokus 

Oplægget formidler både viden om teorien bag low arousal, samt om de praktiske erfaringer med at benytte metoden i hverdagen. 

Emil har bred erfaring med at anvende teorien i praksis, og henvender sig derfor i øjenhøjde til personaler, som står overfor tilsvarende udfordringer. 

Hent slides fra foredrag

Her kan du hente de slides, som bliver brugt til foredraget. Tryk på knappen for at downloade dem i PDF-format.

Priser

Foredrag og oplæg kan selvfølgelig tilpasses de behov du måtte have i forhold til fokus og form. Priserne for et foredrag afhænger af, hvor i landet det foregår. Som udgangspunkt varer Emils foredrag tre timer inklusive tid til spørgsmål.

Priser fra 7000.-*:

*: Hertil kommer udgifter til transport og evt. kost og logi, hvis overnatning er nødvendig.

Ønsker du at booke et oplæg om Low Arousal?

Skriv en mail til os med lidt informationer omkring dit arrangement, dato og sted, eventuelle ønsker til fokus samt hvem der kommer og lytter til oplægget. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.