Lab (IT og teknologi)

Kreativ IT-undervisning

Mange af skolens elever har en stor interesse i computere, spil og moderne medier. Den interesse tager vi udgangspunkt i, når vi i SVSH LAB lærer børnene at udvikle og programmere computerspil, lave videoproduktioner og animere 3D-grafik. m.m.

 

Teknologiforståelse

SVSH LAB er et tilbud til skolens elever, som skræddersyes til den enkeltes niveau. Vi lægger vægt på at eleven får styrket sin teknologiforståelse, og forsøger at udbygge elevens kompetencer til andet og mere end at være teknologiforbrugere.

 

Programmering

Programmering danner grundlag for det meste af vores undervisning, da vi tror på at ‘computational thinking’ er en vigtig kompetence i fremtidens Danmark. ‘Computational thinking’ går groft sagt ud på at kunne formulere en opgave på en måde så en computer er i stand til at løse den.

Underviseren

Rasmus er uddannet lærer og har været på Skolen ved Sorte Hest siden 2004. Han underviser i musik og har siden 2016 også stået for undervisningen i SVSH LAB.

Ved siden af undervisningen her på skolen giver Rasmus også kurser i begynderprogrammering til lærere og pædagoger ved Københavns Professionshøjskole. Han er også stifter af Danmarks første Coding Pirates-afdeling for særligt sårbare børn, som havde til huse på Skolen ved Sorte Hest.

Sidst men ikke mindst har Rasmus lavet Kodelaboratoriet, som tilbyder online kursus i begynderprogrammering for forældre og deres børn. Du kan læse mere om dette på www.kodelaboratoriet.dk