Kursus i Teknologiforståelse

Bliv klædt på til det nye fag “teknologiforståelse”.

Børne- og Undervisningsministeriet har siden 2018 kørt to sideløbende forsøg med det nye fag teknologiforståelse, dels som et selvstændigt fag, og dels som integreret indhold i de øvrige fag.
På Skolen ved Sorte Hest, har vi i flere år haft teknologiforståelse på skoleskemaet som et selvstændigt valgfag.
En meget stor del af vores elever bruger digital teknologi i mange timer om dagen, og det forpligter os til at tage ansvar for udviklingen og gøre dem til mere og andet end passive forbrugere af teknologi.
Derudover er det en glæde at se elevernes potentiale og engagement, og det sker ofte at de overrasker os med deres evner på dette felt.

Kursus for lærere

Igennem årene har vi derfor opbygget en stor viden om fagets muligheder i praksis, og vi vil meget gerne give denne viden videre så lærere i hele Danmark kan føle sig klædt på til faget, hvad enten det ender som et selvstændigt fag, eller som et integreret fag.

Vores kursus “Bliv klar til teknologiforståelse” giver en konkret hands-on tilgang til faget, hvor alle kan være med, uanset teknologiske færdigheder. Vi oplever næsten hver gang, at lærere bliver overraskede over hvor let det er at komme i gang, og hvor sjovt det er både at lære og undervise på denne måde.
Kurset har et kreativt skabende fokus, og henvender sig til alle faggrupper.
Varighed ca. 4 timer, eller efter jeres ønsker. Kurset kan også afholdes online.

Kontakt underviser Rasmus Broe for at høre mere om kursets indhold på rasmus@svsh.dk, eller tlf. 26717138.
Eller kontakt skolen for at booke en kursusdag.

 

Low arousal foredrag på Tårnby Bibliotek

Kursusleder

Rasmus Broe er uddannet lærer og har været på Skolen ved Sorte Hest siden 2004. Han har siden 2016 også stået for undervisningen i SVSH LAB.

Ved siden af undervisningen her på skolen giver Rasmus også kurser i begynderprogrammering til lærere og pædagoger ved Københavns Professionshøjskole. Han er også stifter af Danmarks første Coding Pirates-afdeling for særligt sårbare børn, som havde til huse på Skolen ved Sorte Hest. Rasmus underviser desuden 10.-klasserne på Københavns Mediegymnasium i Medie & Digitalt Design.

Sidst men ikke mindst har Rasmus lavet Kodelaboratoriet, som tilbyder online kursus i begynderprogrammering for forældre og deres børn. Du kan læse mere om dette på www.kodelaboratoriet.dk

Priser

Kurset kan selvfølgelig tilpasses de behov du måtte have i forhold til indhold og form. Priserne for et kursus afhænger af ønsket varighed, samt hvor i landet det foregår. Som udgangspunkt varer Rasmus` kursus fire timer, hvilket giver et godt fundament og kendskab til fagets muligheder.
En teaser på to timer er også et godt indspark til en inspirationsdag.

Priser: (workshop på 4 timer)

Fra 8000 kr. (*)

*: Hertil kommer udgifter til transport og evt. kost og logi hvis overnatning er nødvendig.

Ønsker du at booke et oplæg om Low Arousal?

Skriv en mail til os med lidt informationer omkring dit arrangement, dato og sted, eventuelle ønsker til fokus samt hvem der kommer og lytter til oplægget. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.