Nyt tech-lab åbner for eleverne

Skolens elever får nu mulighed for at prøve kræfter med digitale teknologier i det nye værksted, SVSH Lab

 

Nyt tech-lab åbner for eleverne

Eleverne har i det nye skoleår fået mulighed for at tilvælge SVSH Lab en gang om ugen. SVSH Lab er et værksted, hvor eleverne kan lege med og afprøve forskellig digital teknologi. Lab er kort for “laboratorium”, hvilket selvfølgelig lægger op til, at det er et sted, hvor der skal testes, afprøves og udføres forskellige forsøg.

I SVSH Lab arbejder eleverne bl.a. med…

  • Programmering
  • Virtual reality
  • Animation
  • Video
  • Robotter
  • Sociale medier

SVSH Lab er et frivilligt tilbud til eleverne, hvorfor det ikke er alle elever, der behøver at deltage. Målet er at tage udgangspunkt i elevernes digitale interesser og bygge en større forståelse og konstruktive anvendelsesmuligheder ovenpå.

Arthur fanger zombier i skolegården med augmented reality
Thor og Luca programmerer HTML og Scratch

FØLG SKOLEN VED SORTE HEST

Seneste nyt

Vi søger en sproglærer og en skolevægringskonsulent

Vi søger en sproglærer og en skolevægringskonsulent

Nu er der mulighed for at blive en del af det stærke team på SVSH.Vi søger nu en sproglærer til mellemtrinnet samt en skolevægringskonsulentEr det dig, som bliver vores nye kollega, eller kender du lige den helt rigtige?

Skoletilsyn Februar 2024

Skoletilsyn Februar 2024

Skolen ved Sorte Hest modtager jævnligt undervisningstilsyn fra Københavns Kommune. Tilsynets formål er at sikre sig, at det undervisningstilbud som eleverne på SVSH modtager, står mål med lovkravene. Tilsynsførende har til opgave at følge flere forskellige fag...

Konfilkthåndtering i hverdagen

Konfilkthåndtering i hverdagen

  Onsdag d. 17-04-2024, Kl. 16.00-18.00 Med udgangspunkt i principperne fra Low Arousal tilgangen er fokus denne eftermiddag på, hvordan konflikter med børn og unge kan håndteres og nedtrappes i en travl hverdag. Program for eftermiddagen: Kl. 16.00-17.00: Low...