Musik på SvSH

Musikundervisning

Musik er et populært fag blandt skolens elever. Vi tilbyder musik som valgfag, for de elever der ønsker det – uanset erfaring og niveau.

En stor del af skolens lokaler har tidligere fungeret som lydstudier, hvorfor vi er så heldige at have faciliteter til både at spille og indspille musik på skolen. Musikundervisning foregår individuelt eller i hold, for de elever som ønsker det.

Da vi har et stort fokus på sangskrivning og sammenspil, er det gennem årene blevet til mange gode hitproduktioner. I musikafspilleren nedenfor kan du høre et udpluk af det musik som eleverne har skabt i musikundervisningen.

Tryk her for at gå til afspilleren!

 

Underviseren

Rasmus Broe har undervist skolens elever i musik siden 2004. Gennem årene har han udviklet en særlig pædagogisk tilgang til at undervise vores elever i de kreative fag.

Rasmus er uddannet lærer, men har også en musikuddannelse med sig fra et musikakademi i New York. Derudover har han været udøvende musiker i det meste af sit voksenliv. Rasmus kan få musik ud af det meste (og de fleste), hvilket er en meget populær egenskab blandt skolens elever.

Faster cars

med Adam og Kennedy | SvSH musikholdet

Minecraft

med Albert og Noah | SvSH musikholdet

Bare penge

med Lui og Villads | SvSH musikholdet

Vi kan læse noder

med Thora og Maia | SvSH musikholdet

Teachers ain't nothing

med Kennedy og Adam | SvSH musikholdet