Hjælp til inklusion på folkeskoler

Skolen ved Sorte Hest vil fremover tilbyde folkeskoler specialiserede indsatser når inklusionen går i hårknude

Hjælp til inklusion på folkeskoler

I takt med at inklusionen i højere grad prioriteres rundt omkring i kommunerne, har vi på Skolen ved Sorte Hest haft et ønske om at kunne bringe vores specialviden i spil. Derfor har vi nu lavet en udgående funktion, som vi kalder for Det Udgående Inklusionsteam.

Det Udgående Inklusionsteam har en masse års praktisk erfaring med at undervise særligt sårbare børn her fra skolen, og har desuden fået opbygget en solid teoretisk rygsæk gennem kurser og uddannelse i feltet. De kan derfor tilbyde folkeskolelærere værktøjer, som de selv har afprøvet og ved virker i praksis.

I kan læse meget mere om vores nye tilbud her. Vi håber I vil have det i baghovedet og dele det med dem som kunne have glæde af det.

FØLG SKOLEN VED SORTE HEST

Seneste nyt

Vi søger en sproglærer og en skolevægringskonsulent

Vi søger en sproglærer og en skolevægringskonsulent

Nu er der mulighed for at blive en del af det stærke team på SVSH.Vi søger nu en sproglærer til mellemtrinnet samt en skolevægringskonsulentEr det dig, som bliver vores nye kollega, eller kender du lige den helt rigtige?

Skoletilsyn Februar 2024

Skoletilsyn Februar 2024

Skolen ved Sorte Hest modtager jævnligt undervisningstilsyn fra Københavns Kommune. Tilsynets formål er at sikre sig, at det undervisningstilbud som eleverne på SVSH modtager, står mål med lovkravene. Tilsynsførende har til opgave at følge flere forskellige fag...

Konfilkthåndtering i hverdagen

Konfilkthåndtering i hverdagen

  Onsdag d. 17-04-2024, Kl. 16.00-18.00 Med udgangspunkt i principperne fra Low Arousal tilgangen er fokus denne eftermiddag på, hvordan konflikter med børn og unge kan håndteres og nedtrappes i en travl hverdag. Program for eftermiddagen: Kl. 16.00-17.00: Low...