20-års jubilæum og nyt udseende til skolen

Skolens grafiske profil får et ansigtsløft i anledning af vores 20-års jubilæum.

20-års jubilæum og nyt udseende til skolen

I dag markeres Skolen ved Sorte Hests 20-års jubilæum ved en fest for nuværende og tidligere elever, personale og samarbejdspartnere. Det var helt tilbage i 1997, at skolen blev grundlagt under navnet Skolen ved Gasværksvej. Og selvom vi siden da har skiftet både navn og adresse, findes mange af de samme kræfter fra dengang stadig på skolen. Vi oplever jævnligt, at tidligere elever og personaler kigger forbi, når de er i nabolaget. Hvad enten det er for at søge råd og støtte, eller det er for at hilse på og mindes gamle tider. For os vidner det om, at Skolen ved Sorte Hest er et sted, som følger en for livet. Derfor vil vi selvfølgelig gerne fejre de 20 år på bagen, med alle disse mennesker, som har gjort stedet, til hvad det er i dag.

Nyt udseende for fremtiden

Men vi vil også benytte lejligheden til at se fremad. I den anledning har vi fået hjælp til at give skolen et grafisk ansigtsløft. Skolens logo og hjemmeside har været under kærlig behandling af en meget dygtig og nænsom designer, der har landet en grafisk identitet, som forener de gamle værdier og den ånd som hersker på skolen med den målsætning vi har for fremtiden. Vi er meget glade for resultatet, og håber selvfølgelig også, at I vil tage godt imod de nye gevandter; velvidende at det er de samme mennesker der har deres gang på skolen som før.

Vi ser frem til de næste 20 år, og håber at kunne gøre os lige så gældende i så mange gode menneskers liv som hidtil.

FØLG SKOLEN VED SORTE HEST

Seneste nyt

Vi søger en sproglærer og en skolevægringskonsulent

Vi søger en sproglærer og en skolevægringskonsulent

Nu er der mulighed for at blive en del af det stærke team på SVSH.Vi søger nu en sproglærer til mellemtrinnet samt en skolevægringskonsulentEr det dig, som bliver vores nye kollega, eller kender du lige den helt rigtige?

Skoletilsyn Februar 2024

Skoletilsyn Februar 2024

Skolen ved Sorte Hest modtager jævnligt undervisningstilsyn fra Københavns Kommune. Tilsynets formål er at sikre sig, at det undervisningstilbud som eleverne på SVSH modtager, står mål med lovkravene. Tilsynsførende har til opgave at følge flere forskellige fag...

Konfilkthåndtering i hverdagen

Konfilkthåndtering i hverdagen

  Onsdag d. 17-04-2024, Kl. 16.00-18.00 Med udgangspunkt i principperne fra Low Arousal tilgangen er fokus denne eftermiddag på, hvordan konflikter med børn og unge kan håndteres og nedtrappes i en travl hverdag. Program for eftermiddagen: Kl. 16.00-17.00: Low...