Fondsstøtte sikrer 'Mit første job' til flere skoler

Den A.P. Møllerske Støttefond har valgt at støtte en udbredelse af fritidsjobindsatsen 'Mit første job', hviket betyder at den nu skal implementeres på mindst 10 andre skoler.

Fondsstøtte sikrer ‘Mit første job’ til flere skoler

Den A.P. Møllerske Støttefond har bevilget 4.267.000 kr. til et 3-årigt projekt, hvor fritidsjobindsatsen ‘Mit første job’ skal implementeres på mindst 10 dagbehandlingsskoler. Indsatsen skal hjælpe skolerne med at gøre fritidsjob til en fast del af skolegangen for de ældste elever. Hertil vil der være en evaluerings- og forskningsindsats, som skal sikre at indsatsen bringer ny viden til vores felt og skærper den fremtidige indsats.

Læs om donationen fra Den A.P. Møllerske Støttefond på www.apmollerfonde.dk

‘Mit første job’ er et fritidsjobprojekt på Skolen ved Sorte Hest, som hjælper eleverne med at få og passe et fritidsjob som en del af deres skolegang. Indsatsen har eksisteret siden oktober 2017, hvilket mange af vores ældre elever og lokalområdets erhvervsdrivende har haft stor glæde af. På baggrund af indsatsen blev vi opfordret til at udbrede projektet til andre dagbehandlingsskoler, og det er nu lykkedes med hjælp fra Den A.P. Møllerske Støttefond.

De første seks skoler har allerede meldt sig til, og er klar til at starte fritidsjobindsatsen op fra januar 2020. De deltagende skoler i første projektår er Isbryderen, Skolen ved Nordens Plads, Frederikshøj, Skolen Sputnik Tøndergade, Mir Naturskolen og Mir Hjortholmsvej.

Vi er meget beærede over støtten fra Den A.P. Møllerske Støttefond, og vi glæder os helt enormt til at komme i arbejdstøjet og få skabt en indsats, der hjælper de ældste dagbehandlingselever i fritidsjob. En stor tak skal lyde til Støttefonden for at investere i dagbehandlingsområdet og give denne mulighed til de unge mennesker og for vores felt generelt.

En stor tak skal også lyde til at de skoler, som har meldt sig til projektets første år, og vil gøre en ekstra indsats for at gøre fritidsjob til en del af elevernes skoletilbud. Vi glæder os meget til at indgå i et arbejdsfællesskab med så mange gode og kompetente skoletilbud, og til alt det vi kan lære af hinanden.

FØLG SKOLEN VED SORTE HEST

Seneste nyt

Livet som hjemmeunderviser – interview med Sofie og Dea

Livet som hjemmeunderviser – interview med Sofie og Dea

Det er nu mere end to uger siden, at statsministeren lukkede ned for Danmark. Hverdagen ændrede sig pludseligt og markant for både personalet og for de familier, som til daglig er knyttet til Skolen ved Sorte Hest. Vi har talt med to undervisere, Dea og Sofie, for at...

Sorte Hest Cup 2020 udsat

Sorte Hest Cup 2020 udsat

  Regeringen har lukket alle skoler og institutioner, og det går desværre også udover Sorte Hest Cup 2020. Vi er nødt til at aflyse fodboldturneringen og udsætte den på ubestemt tid. Vi vil selvfølgelig sende nye invitationer, så snart vi ved, om det bliver...

Aktuel status ift. corona-virus og karantæne

Aktuel status ift. corona-virus og karantæne

  Her kan du løbende følge med i, hvordan Skolen ved Sorte Hest forholder sig til omstændighederne i forbindelse med corona-virus. Redigeret senest 7. april kl. 11.34. Generelt Statsministeren meddelte 6. april, at der gradvist åbnes op for samfundet igen. For...