Fondsstøtte sikrer 'Mit første job' til flere skoler

Den A.P. Møllerske Støttefond har valgt at støtte en udbredelse af fritidsjobindsatsen 'Mit første job', hviket betyder at den nu skal implementeres på mindst 10 andre skoler.

Fondsstøtte sikrer ‘Mit første job’ til flere skoler

Den A.P. Møllerske Støttefond har bevilget 4.267.000 kr. til et 3-årigt projekt, hvor fritidsjobindsatsen ‘Mit første job’ skal implementeres på mindst 10 dagbehandlingsskoler. Indsatsen skal hjælpe skolerne med at gøre fritidsjob til en fast del af skolegangen for de ældste elever. Hertil vil der være en evaluerings- og forskningsindsats, som skal sikre at indsatsen bringer ny viden til vores felt og skærper den fremtidige indsats.

Læs om donationen fra Den A.P. Møllerske Støttefond på www.apmollerfonde.dk

‘Mit første job’ er et fritidsjobprojekt på Skolen ved Sorte Hest, som hjælper eleverne med at få og passe et fritidsjob som en del af deres skolegang. Indsatsen har eksisteret siden oktober 2017, hvilket mange af vores ældre elever og lokalområdets erhvervsdrivende har haft stor glæde af. På baggrund af indsatsen blev vi opfordret til at udbrede projektet til andre dagbehandlingsskoler, og det er nu lykkedes med hjælp fra Den A.P. Møllerske Støttefond.

De første seks skoler har allerede meldt sig til, og er klar til at starte fritidsjobindsatsen op fra januar 2020. De deltagende skoler i første projektår er Isbryderen, Skolen ved Nordens Plads, Frederikshøj, Skolen Sputnik Tøndergade, Mir Naturskolen og Mir Hjortholmsvej.

Vi er meget beærede over støtten fra Den A.P. Møllerske Støttefond, og vi glæder os helt enormt til at komme i arbejdstøjet og få skabt en indsats, der hjælper de ældste dagbehandlingselever i fritidsjob. En stor tak skal lyde til Støttefonden for at investere i dagbehandlingsområdet og give denne mulighed til de unge mennesker og for vores felt generelt.

En stor tak skal også lyde til at de skoler, som har meldt sig til projektets første år, og vil gøre en ekstra indsats for at gøre fritidsjob til en del af elevernes skoletilbud. Vi glæder os meget til at indgå i et arbejdsfællesskab med så mange gode og kompetente skoletilbud, og til alt det vi kan lære af hinanden.

FØLG SKOLEN VED SORTE HEST

Seneste nyt

Temadag om skolevægring

Temadag om skolevægring

  Onsdag d. 04-10-2023, Kl. 16.00-18.00 Elever kan være helt eller delvist fraværende fra skole i perioder af ufrivillige årsager. Dette kaldes skolevægring. Men hvad taler vi om, når vi taler skolevægring?Skolevægring er et kompliceret og uhomogent fænomen. Ved...

SVSH-Cup 2023

SVSH-Cup 2023

Medaljer og pokaler ved SVSH-Cup 2023 Vi tog hul på sommeren som arrangør af vores årlige fodboldturnering SVSH-Cup. Igen i år blev det til nogle super placeringer, og vi kunne trække både en sølvmedalje, en guldmedalje, og en pokal med hjem 🙂 Tak til både spillerne...

Undervisningtilsyn 2023

Undervisningtilsyn 2023

Skolen ved Sorte Hest modtager jævnligt undervisningstilsyn fra Københavns Kommune. Tilsynets formål er at sikre sig, at det undervisningstilbud som eleverne på SVSH modtager, står mål med lovkravene. Tilsynsførende har til opgave at følge flere forskellige fag...